Høst kampanje 2023

Høst 2023 – Spill så mye squash du ønsker i høst (frem til 01. november) helt gratis*! Du får også et gavekort på 300 Kr som kan brukes i butikken vår!

For å benytte deg av medlemskapet, Klikk her!
Videre velger du: “Bli medlem” –> “Høstkampanje 2023”.

Registrer så er du klar til å squashe!

Gavekortet du får kan brukes til kjøp av racket, sko, klær/tekstiler, bag og strenging av racket. Dette må benyttes innen 1 måned ved tegning av medlemskapet.

Kom gjerne innom vår butikk og snakk med de ansatte der om det er noe du lurer på angående tilbudet eller produkter vi selger der! Vi gir gode råd om hvilket utstyr som kan passe akkurat deg! Har du en gammel racket så anbefaler vi å bytte grep, noe vi kan hjelpe deg med gratis (må ha med/kjøpe hos oss nytt grep)

Kampanjen gjelder kun nye kunder (dvs. de som ikke er medlem)

*Tilbudet er med 12 måneder bindingstid fra 01.11.2023, hvor medlemskapet fortsetter til den gode prisen av 389,- per måned! Ingen etablerinsgebyr! Avtalen må tegnes innen 30.09.2023

Tilbudet gjelder kun ved 12 måneder binding. Uten bindingstid så får man kun etableringsgebyret gratis (ordinært 399,-).

Husk at medlemskap er personlig, så alle som spiller må være medlem hvis man ikke har betalt for banen. Man må ikke benytte sko med svart såle, eller som er blitt brukt utendørs.

God Squashing!