Januar Kampanje 2022 *utgått*

Nå i Januar kan du få et kjempetilbud hos oss! Få en god start på 2022!

Som et kampanjetilbud gående nå i vinter så kan alle nye kunder hos oss som velger:

  • «Normal» medlemskap med 12 mnd binding få 90% rabatt på 1 stk. Eye 125 Hesham sign. racket så lenge lageret rekker! (må kjøpes innen januar 2022, ord. pris 1295,-) Første måneden er gratis!
  • «Dag/helg» og «student/offshore» medlemskap med 12 mnd binding får 1 måned gratis!
  • Alle medlemskap får gratis etablering av medlemskap i januar! (ord. pris 399,-)

Kom gjerne innom vår butikk og snakk med de ansatte der om det er noe du lurer på angående tilbudet eller produkter vi selger der!

Kampanjen gjelder kun nye kunder (dvs. de som ikke er medlem)

Hvis du ønsker å bli medlem på kampanjen: lag deg en profil på vår nettside og send oss en e-post til post@bergensquashsenter.no om hvilket alternativ og medlemskap du ønsker deg. Vi sender deg avtalegiro godkjenning på sms/e-post og betalingsmulighet. Du kontaktes innen 24 timer og vi aktiverer medlemskapet. Det vil også være mulig å komme innom resepsjonen og tegne medlemskap og/eller betale. NB! Kampanjen varer tom. 31. januar 2022!

Hvis du ønsker mer informasjon om tilbudet ta kontakt via «kontakt oss» skjemaet eller via e-post.

Hvorfor er Eye racket så bra?

Eye var etablert i 2008 av værende og tidligere profesjonelle squashspillere. De har mottoet «dare to be different» og har fokus på innovasjon og forbedring av sine produkter. Av erfaring har Eye sine racket grep en god følelse i hånden og racketene er godt balansert å spille med. Det er god variasjon i valg av typen racket, i forhold til vekt hvor du kan få alt i fra 110 gram racket og opp i 145 gram hos oss (vekt er beregnet uten streng og grep). Disse variasjonene er med på å gi spilleren valgmulighet til å tilnærmet skreddersy squashopplevelsen til det som passer akkurat deg best!

Selskapet er dedikerte til squashsporten og noen av verdens beste squashspillere bruker Eye rackets!

Vi har demoversjoner av tidligere Eye racketer som kan prøves, men vi gjør forbehold om at vi ikke har av alle nyeste typene og vektklassene som demoer.